CatalàEspañolEnglishFrench
Condicions d'ús

SI US PLAU LLEGIU AQUESTS TERMES I CONDICIONS D'ÚS AMB CURA. PER ACCEDIR A AQUEST LLOC WEB I LES PÀGINES O MATERIALS CONTIGUNTS EN AQUEST LLOC WEB, VOSTÈ ACCEPTA ELS TERMES D'ÚS CONJUNT A CONTINUACIÓ. SI NO ESTÀ D'ACORD AMB TOTS ELS TERMES BAIX, SI US PLAU DEIXI AQUEST LLOC.

Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

Sempre que es citi informació de museuvila.com a altres pàgines web hi haurà d'haver com a mínim, un enllaç cap a la portada de museuvila.com, tot i que hi podrà haver altres enllaços cap a www.museuvila.com.
Només està autoritzat l'ús personal no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.


Responsabilitat sobre contingut i ús:

museuvila.com no es fa responsable de la informació que pengin els usuaris de museuvila.com, que restarà sota la seva pròpia responsabilitat.
museuvila.com no s'identifica necessàriament amb les opinions expressades pels seus col·laboradors.
museuvila.com no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d'aquesta empresa.
museuvila.com no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi.

En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

Titularitat de museuvila.com i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges i qualsevol altre material són propietat de museuvila.com.

contacte
© museuvila.com | Zen Disseny 2012. Tots els drets reservats.


 

menú categories

com arribar-hi

04 maps autograf nou blanc85

xarxes socials

amb el suport de:

logo-footer